Zondag 10 september 2023 is weer het SPONtaan Buurtfestijn. In 2021 zijn twee evenementen samengevoegd tot één festijn. De SuperBuurtmarkt en het Klapstoelconcert m.m.v. het Paleiskoor vanaf 15.30 uur. Deze evenementen zijn nu plaats op één (bijna) dagvullend programma, met als afsluiting een gezellig borrel met springkussen.

SuperBuurtmarkt

Rommelmarkt in de wijk

10:00 tot 15:00

Verzamel alle spullen waar je vanaf wil, maar die iemand anders nog goed kan gebruiken.

Zet alles op zondag 10 september van 10:00 tot 15:00 uur voor je eigen huis op de stoep (reserveer eventueel de parkeerplaats voor je deur als je extra ruimte nodig hebt) en start de verkoop. Alles tussen kunst, kitsch en huisvlijt kan verkocht worden.

Klapstoelconcert

Van Alphenplein

15:30 tot 16:00

Lokaal muzikaal talent speelt op het Van Alpenplein. Neem zelf een stoel en een versnapering mee en geniet onder een heerlijke zon. Bij succes wordt een fooi gewaardeerd.

Deze 15de editie geeft het Paleiskoor weer een veelzijdig kort concert met o.a. Coldplay, Spinvis en een kerstnummer dat eigenlijk een anti-oorlogslied is.

Gezellige naborrel

Van Alphenplein

Vanaf 16:00

Bring your own buurtborrel met springkussen voor de kleintjes. Gezellig naborrelen over de Tourtocht, de verkopen tijdens de SuperBuurtmarkt en de muzikale inspanningen van het Klapstoelconcert. Dit alles met een drankje onder de bomen van het Van Alphenplein.