Kinderhoffeest

Het Kinderhoffeest op 25 juni 2023 is helaas afgelast. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wedstrijd

maak een mooie geveltuin (2 stoeptegels). Haal de plantjes en de tuinkabouter Oude Wyck op Beekstraat 6 (vanaf 24 mei) en stuur een foto naar info@oudwijk-noord.nl

Wat is het Kinderhoffeest?
Het Kinderhoffeest is een spelletjesfeest voor kinderen tussen 3 en 10 jaar. Er zijn verschillende spellen, een springkussen, een speurtocht, een rondritje op de bakfiets en (ook voor de ouders) een barretje voor een hapje en een drankje.

De dag wordt afgesloten met de Dekselse optocht en een poppenkast.

Thema
Utrecht Het thema van het Kinderhoffeest is ‘Oudwijk groeit en bloeit”. Houdt de website of nieuwsbrief in de gaten voor een update.

Wedstrijd (nieuw)

Laten we Oudwijk een stukje groener maken. Maak een mooie geveltuin door twee stoeptegels (30×30 cm) te verwijderen en er een tuintje te maken. Bij Beekstraat 6 zijn er twee plantjes op te halen als starter. En een mooi exemplaar van tuinkabouter Oude Wyck. Deze mag door de kinderen geschilderd worden. Plaats de kabouter in de geveltuin en stuur een foto naar info@oudwijk-noord.nl.

De uitslag wordt bekend gemaakt op het Kinderhoffeest.

Vrijwilligersvacature
Het Kinderhoffeest kan niet zonder vrijwilligers. Hoe werkt het?

Opbouwheld

Je helpt tussen +/- 11:00 en 13:00 met het opbouwen van het feest. Onder het genot van een kop koffie en verse broodjes worden er partytenten in elkaar gezet, het plein gedecoreerd en de spellen klaar gezet. je bent met ongeveer 15 buurtgenoten.

Spelmaster

Je begeleid de kinderen bij een spel. Dit kan alleen of met meerdere mensen. Dit zijn spellen die door jezelf of iemand anders zijn bedacht en gemaakt. Denk aan blikken gooien, sjoelen, kegels gooien. De spellen worden gespeeld tussen 14:00 en 16:30.

Bargezelligert

Bij het Kinderhoffeest hoort een bar voor een hapje en een drankje. Je bakt hamburgers of worsten (met uitjes) en geeft mensen hun drankje (bier of fris). De bar is geopend tussen 14:00 en 16:30. Je kan het afwisselen met verschillende personen.

 

Het programma

  • 11:00 starten met opbouwen op het Kinderhof.
  • 14:00 start Kinderhoffeest
  • 1615 bekendmaking uitslag Geveltuinwedstrijd
  • 16:30 start Dekselse optocht
  • 17:00 Poppenkast
  • 17:30 Opruimen
  • 18:00 Naborrel

Klusdagen
Op zondag 11 en 18 juni zijn er twee klusdagen voor het maken van spellen. Je bent van harte welkom om te klussen, te schilderen of inspiratie op te doen. Of om te kijken. Dan kan natuurlijk ook.

Meedoen?
Stuur een berichtje naar bestuur@oudwijk-noord.nl met je naam en telefoonnummer. Of app Chris Bakker op 06 – 343 77 926.

Tot 25 juni!

Foto’s van het Kinderhoffeest 2019 met thema Oudwijk(er) Space

Foto’s van het Kinderhoffeest 2018 met thema Oudhollansche spellen.

Schuif de foto’s naar links of naar rechts voor meer foto’s.

Meehelpen bij het Kinderhoffeest? Meldt je aan als vrijwilliger of mail naar bestuur@oudwijk-noord.nl
Kinderhoffeest 2023 poster

Namens SPON is Chris Bakker contactpersoon voor het Kinderhoffeest.

Er is nog plaats voor een derde commissielid. Lijkt het je leuk om mee te werken aan het leuke buurtfeest van Utrecht? Neem contact met ons op via het contactformulier.