Kinderhoffeest

Het Kinderhoffeest staat gepland op 26 juni 2022. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Op 26 mei waren de kinderen van Oudwijk-Noord in Outer Space beland. Op het Kinderhof konden ze in een raket het heelal ingeschoten worden, in de voetsporen van Neil Armstrong een maanwandeling maken en maanstenen verzamelen, een race houden met gemotoriseerde UFO’s, dansen met de sterren, hun eigen UFO knutselen, koek happen in een bewegende raket , ‘space cake’ versieren, en nog veel meer!! De fantasie van de ontwerpers van al die activiteiten kende weer geen grenzen. Het feest werd volgens de jarenlange traditie afgesloten met een poppenkast en de ‘dekselse optocht’.

Hoewel het concept het zelfde is: (jong) volwassen vrijwilligers die het leuk vinden, werken hun ideeen uit om kinderen feestelijk mee te verrassen. Is en sinds vorig jaar is de opzet enigszins veranderd: iedereen die een spel of activiteit wilde maken binnen het aangegeven thema ging zelf aan de gang. Chris Bakker hield de grote lijnen in de gaten en zorgde voor flyers, posters, een mooi banier en wat al niet meer.

De Stichting Straatplezier Oudwijk-Noord ontvangt voor dit jaarlijkse festijn een bijdrage uit het leefbaarheidsbudget van de gemeente. Daarnaast dragen ook ondernemers uit de wijk hun steentje bij. Dank aan slagerij Brouwer, Albert Heijn, Langerak en Gall&Gall.

Wij hopen dat dit feest mensen geïnspireerd heeft om volgend jaar ook een leuke activiteit te bedenken. Houd facebook en de website van de SPON in de gaten: www.Oudijk-Noord.nl

Foto’s van het Kinderhoffeest 2019 met thema Oudwijk(er) Space

Foto’s van het Kinderhoffeest 2018 met thema Oudhollansche spellen.

Schuif de foto’s naar links of naar rechts voor meer foto’s.

Meehelpen bij het Kinderhoffeest? Meldt je aan als vrijwilliger of mail naar Kinderhoffeest@oudwijk-noord.nl

Namens SPON is Chris Bakker contactpersoon voor het Kinderhoffeest.

Er is nog plaats voor een derde commissielid. Lijkt het je leuk om mee te werken aan het leuke buurtfeest van Utrecht? Neem contact met ons op via het contactformulier.