Alle activiteiten van SPON in Oudwijk-Noord

Snertfeest / Nieuwjaarsduik

19 februari 2022 (uitgesteld)

Sinds een aantal jaren niet meer weg te denken. In februari/maart; de koude aftrap van het seizoen met warme erwtensoep en de nieuwjaarsdouche. Anton, Anton en Anton maakten dit fenomeen tot een begrip.

Voor het meeste creatieve kostuum onder douche staat de wisseltrofee klaar.

Kinderhoffeest

26 juni 2022

Jaarlijks organiseren we in aan het begin van de zomer het Kinderhoffeest. Een begrip binnen en buiten Oudwijk. Ieder jaar staat een thema centraal dat op de meest creatieve wijze uitwerking krijgt in allerlei activiteiten en spelletjes. Het creatieve hoogtepunt in de buurt!

Tourtocht Oudwijk-Noord

13 juli 2022

Gestart in 2017 en gelijk een groot succes. De route Oudwijk-Wijk-Oudwijk (Utrecht – Wijk bij Duurstede) is voor de echte wielrenliefhebber een prachtige rit. Fiets met buurtgenoten door de prachtige Nederlandse landschappen via historische kernen. Met een koud biertje bij terugkomst.

SPONtaan Feest

11 september 2022

Opgezet in 2021 als samenvoeging van de rommelmarkt van Oudwijk-Noord. SuperBuurtMarkt en het Klapstoelconcert. Afsluitend een gezellige borrel op het Van Alpenplein.

De kleedjesmarkt is in de straten tussen de Wolter Heukelslaan en de Oudwijkerlaan.

Sint Maarten

11 november 2022

Ieder jaar rond 11 november is het weer zover: vele kinderen kunnen weer langs de deuren in de wijk. Mensen die lekkers in huis hebben gehaald, maken dit kenbaar met een papiertje met daarop een lantaarn. Aansluitend genieten jong en oud van de vuurkorven, waar brood en marshmellows kunnen worden gebakken. De warme chocolademelk doet het altijd weer goed.