Alle activiteiten van SPON in Oudwijk-Noord

Snertfeest / Nieuwjaarsduik

16 februari 2019

Sinds een aantal jaren niet meer weg te denken. In februari/maart; de koude aftrap van het seizoen met warme erwtensoep en de nieuwjaarsdouche. Anton, Anton en Anton maakten dit fenomeen tot een begrip.

Voor het meeste creatieve kostuum onder douche staat de wisseltrofee klaar.

Kinderhoffeest

26 mei 2019

Jaarlijks organiseren we in aan het begin van de zomer het Kinderhoffeest. Een begrip binnen en buiten Oudwijk. Ieder jaar staat een thema centraal dat op de meest creatieve wijze uitwerking krijgt in allerlei activiteiten en spelletjes. Het creatieve hoogtepunt in de buurt!

Rommelmarktroute

16 juni 2019

Opgezet in 2018, opnieuw in 2019: SuperBuurtMarkt

Kleedjesmarkt in de straten tussen de Wolter Heukelslaan en de Oudwijkerlaan.

Midzomernachtfeest

6 juli 2019

Nieuw in 2019: het Midzomernachtfeest.

Meer informatie volgt nog.

Tourtocht Oudwijk-Noord

14 juli 2019

Gestart in 2017 en gelijk een groot succes. De route Oudwijk-Wijk-Oudwijk (Utrecht – Wijk bij Duurstede) is voor de echte wielrenliefhebber een prachtige rit. Fiets met buurtgenoten door de prachtige Nederlandse landschappen via historische kernen. Met een koud biertje bij terugkomst.

Klapstoelconcert

1 september 2019

Het idee is simpel. Iedereen neemt op zondagochtend september om 11.30 uur een stoel mee naar het Van Alphenplein om te genieten van licht klassiek of anderszins uit de wijk. Al eerder luisterden het Sterrenkoor, Duo Thea & Victor en een klassiek kwartet het concert op. Iedereen welkom.

Historische wandeling

Ergens in septemer

Een wandeling door Oudwijk onder begeleiding van een historicus. Exacte datum volgt nog.

Sint Maarten

11 november 2018

Ieder jaar rond 11 november is het weer zover: vele kinderen kunnen weer langs de deuren in de wijk. Mensen die lekkers in huis hebben gehaald, maken dit kenbaar met een papiertje met daarop een lantaarn. Aansluitend genieten jong en oud van de vuurkorven, waar brood en marshmellows kunnen worden gebakken. De warme chocolademelk doet het altijd weer goed.